U ŠOKU JE

Ronaldova Georgina izvan sebe: 'Ovo su strašne vijesti. Boli me da umire'

Foto: Instagram
1/2
22.08.2019.
u 18:26

Ronaldova Georgina Rodriguez na Instagramu je podijelila vijest o ekološkoj katastrofi kako bi podigla svijest kod svojih obožavatelja.

Georgina Rodriguez novom Instagram objavom otkriva koliko je zabrinuta i zaprepaštena ekološkom katastrofom koja se događa na području Južne Amerike. Ronaldova zaručnica potresena je požarima u Amazoniji. 

- Strašne vijesti. Razorne posljedice. Osjećam to u svojoj duši, Majko zemljo. Toliko me boli da, nešto što nam daje život, umire. Najčišće što imamo! Gubimo jedno od pluća Zemlje. Trebamo globalnu promjenu, odmah! Vlade i svjetske organizacije to trebaju učiniti, organizirati nas sve kako ne bismo nastavili uništavati naš dom. Globalna rješenja, sada! - napisala je u potresnoj objavi Georgina aludirajući na razorne požare u amazonskim šumama koju je pratila heštegom #PrayForAmazonia. 

Iako Georgina nikad nema ovakve objave izazvala je val pozitivnih komentara ljudi koji su ujedinjeni u mišljenju kako se nešto treba poduzeti.

- Nitko ne brine za naš okoliš, to je istina - stoji u jednom komentaru, a u nastavku se nastavlja rasprava kako bi upravo ona i Cristiano nešto mogli učiniti po tom pitanju.

 - Ti i Cristiano imate novca, zašto ne pomognete umjesto da pišete o tome? - pitala je jedna obožavateljica, a druga se nadovezala moleći da Georgina namoli Cristiana za donaciju. 

- Od srca te molimo - stoji u komentaru obožavateljice. Tamošnje službe izvještavaju kako je samo od prošlog četvrtka zabilježeno više od 9500 požara, uglavnom na području Amazonije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?