NJEGOVA PRINCEZA

Rakitić priznao: 'Raquel mi nikada nije rekla - ne'

Ivan Rakitić
Instagram
21.03.2017.
u 20:43

Hrvatski reprezentativac i vezni igrač španjolske Barcelone Ivan Rakitić gotovo u svim svojim intervjuima na tron uzdiže svoju suprugu - Španjolku Raquel Mauri, s kojom se vjenčao u lipnju 2015. Tako je bilo i ovog puta. Gostujući na tamošnjoj radiopostaji Cardena SER, Rakitić je ponovno svojoj supruzi uputio najljepše riječi, a priznao je i kako u kući nema baš pravo glasa.

Kad je 2011. stigao iz njemačkog Schalkea u Sevillu, nije znao ni riječi španjolskog, no zbog opčinjenosti konobaricom u kafiću pored hotela u kojem je boravio, koja mu je kasnije postala supruga te uz pomoć pjesama Davida Bisbala, počeo je učiti jezik. Kada su doznali taj podatak, voditelji su mu priredili iznenađenje - u radijsku emisiju javio se i pjevač, a Rakitić mu je otkrio kako je prva pjesma koju je naučio njegova 'Princeza', piše Tportal.hr.

'To je bila tvoja prva pjesma koju sam naučio, a i često suprugu zovem princezom', priznao mu je Rakitić koji na Instagramu, baš kao i njegova supruga, često objavljuje fotografije na kojima njih dvoje razmjenjuju nježnosti i upućuju jedno drugome najljepše poruke i riječi.

'Došao sam u siječnju, a prvi put smo izašli u kolovozu, no tijekom tih osam mjeseci ona nikada nije rekla 'ne'. Uvijek je bilo 'moram raditi', 'imam stvari za obaviti'. Jednom sam je zatekao u kafiću kad nije radila, već je sjedila sa sestrom. Pozvala me da sjednem s njima', prisjetio se u razgovoru nogometaš te dodao kako su se vjenčali dva dana uoči gradskog derbija.

'Imao sam već sve spremno za svadbu i rekao sam predsjedniku De Nidu: 'Ako želiš, neću se vjenčati, ali ne brini, bit ću spreman.' I bio je spreman - igrao je utakmicu i zabio gol, a predsjednik mu je poručio da se i idućeg tjedna ponovno ode vjenčati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?