NE GUBE VRIJEME

Prodaju imovinu: Jolie i Pitt na vili zaradili 2,5 milijuna KM

Brad Pitt i Angelina Jolie
JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL
29.10.2016.
u 20:54

Brad Pitt i Angelina Jolie bili su deset godina u vezi te dvije u braku. Njihovu djecu jako je rastužila prodaja kuće u New Orleansu

Uskoro bivši supružnici Angelina Jolie (41) i Brad Pitt (52) uspjeli su prodati svoju vilu u New Orleansu, na jugu SAD-a. Kupili su je nakon uragana Katrina i platili ok 5 milijuna KM, a prodali za skoro 7,5 milijuna KM. Prodaja kuće shrvala je njihovo šestero djece.

Sad se još moraju ‘riješiti’ ogromne vile u Los Angelesu, dvorca na jugu Francuske i stana u New Yorku.

Podsjetimo, iako se Jolie predomislila i ne želi da se Pitt kazneno goni zbog incidenta u njihovu privatnom avionu, prije nekoliko dana počelo se šuškati kako su vlasti na obavijesne razgovore zvali osoblje koje je radilo na spornome letu, ali i sve bliske prijatelje bivšeg para. Pitt je navodno vikao na sina Maddoxa (15), a svjedoci tvrde kako je htio i nasrnuti na njega. Losanđeleska socijalna služba pozvala na razgovor i glumicu te istražuju i njihove prijašnje incidente.

Brad i Angelina u vezi su bili deset, a u braku dvije godine. Glumica mu je navodno i prije prijetila da će ga ostaviti, ali Pitt nije vjerovao da će to zbilja i napraviti. Papire za razvod Angelina je predala prije mjesec dana, piše 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije