Poznatu pjevačicu pogodili pićem na pozornici, ona uzvratila, pa otkrila da je pjevala na playback

31.07.2023.
u 08:25

Reperica Cardi B nastupala je u Las Vegasu, a tijekom koncerta netko iz publike bacio je piće na nju.  Nastavak je to trenda koji se dogodio i drugim slavnim glazbenicima gdje obožavatelji na njih bacaju razne predmete. No, Cardi ovom obožavatelju nije ostala dužna. Naime, pjevačicu je to jako razljutilo pa je brzo bacila mikrofon prema osobi i počela vikati na nju.

Ubrzo su reagirali djelatnici osiguranja, a ljuta pjevačica prestala je pjevati. Da stvar bude gora, njezina se pjesma nastavila jer se očito radilo o playbacku.

Fanovi su navodno čekali dva sata na vrućini prije nego što se Cardi B pojavila na pozornici, a na početku ih je pozdravila i zamolila da je poliju vodom, što su neki očito shvatili doslovno.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana žrtva ovog trenda postao je i pjevač Harry Styles kojeg su tijekom nastupa u Beču pogodili nepoznatim predmetom. Na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojoj se vidi kako je Harry pogođen u oko tijekom izvedbe megahita "Sign Of The Times". Nakon toga sagnuo se držeći rukama lice.– I dalje je često dodirivao lice. Izgledalo je kao da ga jako boli. Čini se da se morao sabrati, a onda se vratio nama i nastavio s nastupom – rekla je jedna obožavateljica za Yahoo.

Ovo se dogodilo i Drakeu, Bebe Rexhi, Kelsei Ballerini i Avi Max. Rexha i Drake bili su mete bacanja mobitela na njih dok su bili na pozornici, a Rexha je pretrpjela ozbiljnu ozljedu oka. Ballerini je u lipnju udarena u lice kad je bačena narukvica na nju dok je nastupala, zbog čega je pauzirala s pjesmom i sišla s pozornice, a Max je u lice udario posjetitelj koncerta koji je probio pozornicu prije nego što ga je osiguranje odnijelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije