SHRVANI KOLEGE

Posljednja fotografija Ive Gregurevića: 'Rekao nam je nemojte ići, a mi smo ipak otišle'

Facebook
03.01.2019.
u 09:40

– Kad smo odlazile, Ivo je više puta ponovio: “Cure, nemojte još ići.” A mi smo ipak otišle. Nikad ne znaš kad je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, Meštre! – napisala je Vujčić uz fotografiju.

Neutješni kolege i prijatelji opraštaju se od Ive Gregurevića koji nas je iznenada napustio u 67. godini života. Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca ostavio je neizbrisiv trag u životima mnogih, a to potvrđuju i brojne poruke kojima se oni koji su ga poznavali opraštaju od njega. 

Među njima je i spisateljica Marina Vujčić koja se prisjetila zajedničkog druženja s Ivom na Staru godinu uz  Kseniju Marinković i Sonju Kovačić,  Vedrana Mlikotu i Nenada Cvetka. To je ujedno i posljednja fotografija jednog od najpoznatijih hrvatskih glumaca.  

– Ova fotografija snimljena je prije dva dana, na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu “Neispričane priče” koju je upravo kupio. Kad smo odlazile, više je puta ponovio: “Cure, nemojte još ići.” A mi smo ipak otišle. Nikad ne znaš kad je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, Meštre! – napisala je Vujčić uz fotografiju na kojoj Gregurević veselo pozira uz kolege Vedrana Mlikotu i Nenada Cvetka.  

Foto: Facebook/ Naš potok

"Ova fotografija je snimljena prije dva dana, na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu “Neispričane priče” koju je upravo kupio. Kad smo odlazile, više je puta ponovio: “Cure, nemojte još ići.” A mi smo ipak otišle. Nikad ne znaš kad je zadnji put i koje će priče ostati neispričane.Adio, Meštre!" - stoji u objavi uz fotogafiju 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?