PRIJE 40 GODINA

Otkriveno što je Šaban učinio za izvanbračnog sina Roberta

26.02.2019.
u 18:30

Posljednjih dana spekuliralo se o odnosu pjevača i njegova izvanbračnog sina, s kojim nije bio u kontaktu dulje vrijeme.

Tragična prometna nesreća u Njemačkoj koja je donijela smrt kralja narodne glazbe Šabana Šaulića  17. veljače potresla je cijelu regiju, a njegova obitelj i dalje se suočava s velikom i nenadanom tugom. 

Veliku pažnju na sprovodu privukao je Šabanov izvanbračni sin Robert. Posljednjih dana spekuliralo se o odnosu pjevača i njegova sina, s kojim nije bio u kontaktu dulje vrijeme, prenose izvori.

– Poznato je da je Šaban priznao očinstvo bez utvrđivanja, ali je otvoreno govorio da Robert nije dijete rođeno iz ljubavi – rekao je izvor za tamošnje medije. Gordana Šaulić, udovica Šabana Šaulića, htjela je usvojiti njegova izvanbračnog sina Roberta, ali je njegova majka Nevenka Nena Prodanović to odbila.

Umjesto toga, uzela je od Šaulića 100.000 maraka i za taj novac napravila kuću u blizini Zrenjanina – piše Avaz.ba. Poslije su plaćali alimentaciju za Roberta do njegove 18. godine.

– Nena nije htjela dopustiti da sin živi sa Šaulićima nego je tražila da im oni naprave kuću. To je bilo 1978. godine, Šaban i Goca su dali oko 100.000 maraka za zidanje kuće – tvrdi sugovornik i poriče da Gordana nije dala Šabanu da viđa svojeg sina.

– To su laži i izmišljotine dokonih ljudi – rekao je on.

– Na sprovodu mi je Robert rekao da mu je teško zbog Šabanove smrti, plakao je. Baš mi je bilo teško kad mi je rekao: “Striko, ući ću u kapelu da izjavim Goci, sestrama i bratu saučešće.” On je jako dobar teško – zaključio je Dudić. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?