želi je upoznati

Oglasila se biološka majka Angelinine kćeri

sadsda
18.01.2017.
u 14:15

Hoće li slavna glumica dopustiti svojoj posvojenoj kćeri da uspostavi kontakt s biološkom majkom?

Slavna glumica Angelina Jolie svoju je prvu kći Zaharu posvojila 2005. godine u Etiopiji, kada je imala samo šest mjeseci.

Dvanaest godina kasnije, Zaharina biološka majka Mentewab Dawit Lebiso izrazila je želju da vidi svoju kćer.

“Samo želim da zna da sam živa i da ću uvijek biti tu da razgovaram s njom. Ne želim svoju kćer natrag, već bih samo željela uspostaviti kontakt s njom i imati mogućnost da je nazovem i da porazgovaramo”, rekla je Mentewab, piše E.

Iako nerado priznaje da je Angelina njezinoj kćeri pružila nevjerojatan život, puno bolji od onoga koji bi joj ona mogla pružiti, to nije ubilo njezinu želju da ponovno uspostavi kontakt sa svojim djetetom.

“Angelina joj je bila više majka nego što ću ja ikada biti. Ona je s njom otkako je bila beba, ali to ne znači da mi ne nedostaje. Stalno mi nedostaje. Mislim na nju svaki dan i želm čuti njezin glas i vidjeti njezino lice. Znam kad joj je rođendan, ali sam tužna jer ga ne mogu proslaviti s njom”, priznaje biološka mama.

Kako kaže, želi da Zahara zna da ima još jednu majku koja je voli podjednako kao i Angelina.

“Znam da je njezin život u drugoj zemlji i da priča drugačijim jezikom od mene. Živi život koji joj ja nikada ne bih mogla pružiti, ali želim bilo kakav kontakt s njom. Izrasla je u prelijepu djevojku i jako sam ponosna na nju. Svi ćemo jednog dana umrijeti i prije tog dana željela bih da ona zna za mene i da zna da ima obitelj ovdje u Etiopiji. Zamolila bih Angelinu da mi dopusti da razgovaram s njom. Mislim da ne tražim previše”, poručila je Mentewab.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije