STIGLA 'PREMIJA'

Novi uradak Maje Šuput iznenadio fanove

STIGLA 'PREMIJA'
11.11.2016.
u 18:45

Maja Šuput objavila je novi video spot za pjesmu Premija, prenosi Net.hr

Maja Šuput premijerno je objavila video spot za svoju pjesmu Premija, a u kratkom je vremenu odmah osvojila obožavatelje svojim novim uratkom. Spot je snimljen na setu serije Zlatni dvori pa u njemu sudjeluju i glumci iz serije Matko KnešaurekKatarina BabanPetra Kraljev i Lujo Kunčević.

“Meni je ovo bilo najjednostavnije snimanje ikada, a zbog glumaca sam se i ja osjećala kao glumica. Sada se konačno mogu pohvaliti da sam imala pravi glumački odred na snimanju i da će moj video zbog svega navedenog biti prava premija”, rekla je Maja, piše Dnevnik.hr.

Maja je pjesmu premjerno otpjevala uživo u InMagazinu Nove TV, a nakon toga nisu joj prestajali pristizati mailovi i poruke obožavatelja koji su ispitivali gdje mogu pronaći pjesmu i poslušati je.

Nakon što je spot za pjesmu objavljen, uslijedili su brojni pohvalni komentari obožavatelja, a jedan je simpatično primijetio: “Je li moguće da je Maja konačno u jednom spotu obučena?”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije