TUŽNA VIJEST

Nova žrtva COVID-a 19: Osam dana od zaraze preminuo celebrity kuhar

Foto: Instagram
26.03.2020.
u 21:22

Imao je vrućicu i otežano je disao pa se odmah zaputio u bolnicu gdje je prije osam dana otkriveno da ima koronavirus.

Vrhunski kuhar i član žirija indijske inačice Masterchefa, Floyd Cardoz nova je žrtva koronavirusa koji je gotovo cijeli svijet pretvorio u karantenu. 

Cardoz je preminuo u 60. godini, a smrt je ustanovljena u srijedu navečer u njujorškoj bolnici, što je brojne prijatelje i obitelj ostavilo ožalošćene. 

"Šokiran sam viješću da je preminuo", napisao je na društvenim mrežama indijski glumac Rahul Bose koji je bio čest gost u Floydovim restoranima u New Yorku i Bombayu.

"Osim činjenice što sam uživao u hrani koju je pripremao, volio sam ga kao osobu. Bio je nadasve topla, milostiva i duhovita osoba. Svaka pandemija postane zlokobna kada poznate one koji su joj podlegli", zaključio je glumac na Twitteru. 

 

 

Cardoz je u ožujku iz Indije došao u New York nakon čega mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Imao je vrućicu i otežano je disao pa se odmah zaputio u bolnicu gdje je prije osam dana otkriveno da ima koronavirus. No, uz sav napor tamošnjih lječnika, nažalost, nije bilo pomoći. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije