DRAMA OD PROSINCA

Noćnoj mori je došao kraj! Kći najbogatije Hrvatice može konačno odahnuti

31.01.2020.
u 20:15

Nakon što su u prosincu nepoznati provalnici iz londonske rezidencije Tamare Ecclestone ukrali nakit u vrijednosti od oko 450 milijuna kuna, policija za nju ima dobre vijesti.

Tamara Ecclestone, kći najbogatije Hrvatice i nekadašnjeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea, konačno može odahnuti nakon što je u prosincu doživjela pljačku.

Naime, tada su iz njezine londonske kuće lopovi odnijeli skupocjeni nakit, a prema pisanjima britanskih medija stan je bio "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira.  

Međutim, Tamarin slučaj doživio je kraj tako što je policija uhitila dvoje ljudi pod sumnjom da su otuđili spomenuti nakit. Kako piše Daily Mail, radi se o 29-godišnjaku koji je uhićen na aerodromu Heathrow pod sumnjom da je upleten u kazneno djelo teške krađe.

Satima poslije njega, uhićen je i drugi čovjek i to u istočnom Londonu pod sumnjom za urotu, razbojništvo i pronevjeru. 

Podsjetimo, čuvari su bili na imanju tijekom prosinačke pljačke. Lopovi su prošli kroz vrt i uputili se prema sobi sa sefovima. Dok su bježali uočio ih je jedan od zaštitara, no nije ih uspio spriječiti. Inače, Tamara u vili od 57 soba živi sa suprugom Jayom Ruthlandom i kćerkicom Sofijom. 

Među ukradenim nakitom je i vjenčani Cartierov prsten, vrijedan više od 700 tisuća kuna. - Mogu potvrditi kako je bila provala u kuću. Osiguranje surađuje s policijom na ovom slučaju. Tamara i obitelj su očigledno ljuti i potreseni ovim incidentom - kazao je glasnogovornik Tamare Ecclestone. 

Nedugo zatim oglasio se i njezin otac Bernie.

- Pljačka je bila previše dobro organizirana da bi je počinili provalnici koji nisu znali kako da se snađu u kući. Samo oni koji dobro poznaju kuću mogu se snaći u 57 prostorija, koliko ih Tamarina vila ima.  Nemam sve podatke vezane za istragu, ali ako uzmemo u obzir kakvo je Tamarino osiguranje, moram pretpostaviti da je ovo osmislio netko 'iznutra'. Užasno je što se dogodilo, drago mi je samo što je obitelj bila na putu - kazao je Bernie za britanske medije. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije