ŽELITE IZGLEDATI POPUT BEYONCE?

Njezin osobni trener otkriva kako: 'Baš svatko to može!'

Beyonce
01.07.2016.
u 14:29

Beyonce ima jedno od najpoželjnijih tijela u Hollywoodu, a kad se kao sad priprema za svjetsku turneju, izgleda bolje nego ikad.

Kako bi došla u top formu za napornu turneju, angažirala je privatnog trenera Marca Borgesa. Borges je otkrio režim treninga i kaže da će svatko tko ga primjenjuje tri puta tjedno kroz šest tjedana izgledati jednako ili barem približno dobro kao i pjevačica, piše Daily Mail.

Marco je za časopis Glamour rekao da pop diva obožava boks i vježbe s posebnim konopima koji glume i utege kako bi povećala izdržljivost. Osim toga, puno trči sprinteve - na minutu sprinta idu dvije minute brzog hodanja, i tako pola sata.

‘Sprintevi su idealni za snagu i eksplozivnost što Beyonce treba da bi se kretala po pozornici’, rekao je.

Majka djevojčice Blue Ivy jača mišiće na rukama vježbama sa željeznim, zvonastim utegom (takozvani kettlebell), a noge ponavljanjem penjanja na stepenicu pri čemu prvo radi jednu, a zatim drugu nogu.

Nakon vježbe Beyonce se prvo dobro istegne, a zatim popije proteinski smoothie na bazi graška, bademovog mlijeka, smrznutog voća i špinata što, kaže Marcus, pomaže za oporavak mišića.

Marco Borges je prošle godine izdao knjigu kojom propagira 22-dnevnu dijetu koja u tom periodu ne dozvoljava konzumaciju mesa, jaja, mliječnih proizvoda, alkohola i prerađene hrane. Toliko, smatra, tijelu treba da stekne nove prehrambene navike.

34-godišnja Beyonce je još davno priznala da se cijeli život bori s kilogramima i neprestano mijenja režime prehrane i vježbe, no sad tvrdi da ju je Borges doveo u formu te da se nikad nije tako dobro osjećala.

Borgesove metode su i ona i suprug Jay Z prihvatili još prije tri godine. ‘U mom rodnom gradu najomiljenija hrana su pržena piletina, tacosi, roštilj, burgeri i slično’, rekla je pjevačica koja je odrasla u Texasu i promijenila način prehrane nakon što je shvatila koliko joj utječe na zdravlje: ‘Nakon što sam rodila, shvatila sam da želim ponovno imati kontrolu nad svojim tijelom i svojim zdravljem. Osim toga htjela sam biti uzor svom djetetu.’

22-dnevnu dijetu povremeno održava i Jennifer Lopez, a obuhvaća pet osnovnih pravila: birajte svježe ispred obrađenog; jedite tri suvisla obroka dnevno; neka prehrana sadrži do 80 posto ugljikohidrata, deset posto masnoća i deset posto bjelančevina. Usto svakodnevno vježbajte po 30 minuta i konzumirajte dovoljno vode. Jednostavno, zar ne?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije