DORA 2023.

Nezgoda uoči Dore: Barbara Munjas na generalki nastupila s nogom u zavoju

11.02.2023.
u 18:30

Njezino stanje nije se popravilo ni na dan održavnja Dore pa se tako očekuje da će večeras na pozornicu izaći bosa.

Sve je spremno za još jedan izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije koji će se održati večeras s početkom u 20:15 sati u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Odrađene su i posljednje probe, a na jučerašnjoj generalnoj probi otkrivena je i nezgoda jedne od natjecateljica. Riječ je o Barbari Munjas, koja se nakon 15 godina ponovno prijavila na Doru s pjesmom "Putem snova". Prije generalne probe pokušala je istjerati prehladu inhaliranjem vrućom vodom, no kada je lonac primakla glavi, sve je prolila po sebi, a vrela voda napravila joj je ogromni plik na nozi. Zbog toga je nekadašnja pjevačica Gustafa nastupila bosa, s nogom u zavoju, a s obzirom da situacija nije ništa bolja očekuje se da će Barbara i večeras nastupiti bosa.
Izravan prijenos natjecanja možete pratiti i na prvom programu HTV-a s početkom od 20:15 sati, a sva zbivanja na pozornici i iza nje možete pratiti i na našem portalu Vecernji.hr. Hrvatska bira novog predstavnika za odlazak na Euroviziju koja će se ove godine održati u Liverpoolu, a za put na eurovizijsku pozornicu natječe se 18 pjesama koje je odabrao stručni žiri kojeg čine Željko Mesar, Zlatko Turkalj, Robert Urlić, Ema Gross, Igor Geržina, Željen Klašterka, Ivan Horvat, Tomislav Krizmanić, Dražen Miočić. Ukupno je pristiglo 196 prijava, a natječaj su prošli Damir Kedžo i pjesma 'Angels and Demons', Meri Andraković s pjesmom 'Bye Bye Blonde', Martha May i njezina pjesma 'Distance', Tajana Belina s pjesmom 'Dom', Đana i 'Free Falin'', Boris Štok i njegova pjesma 'Grijeh', Maja Grgić i 'I still alive', Patricia Gasparini s pjesmom 'I will wait', Krešo i kisele kiše i pjesma 'Kme, Kme', Eni Jurišić s pjesmom 'Kreni dalje', The Splittersi i pjesma 'Lost And Found', Yogi i 'Love at first sight', Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!', grupa Detour i njihova pjesma 'Master Blaster', Hana Mašić i 'Nesreća', Harmonija Disonance s pjesmom Nevera 'Lei, Lei', Barbara Munjas i 'Putem snova' te Top of the pops ft. Mario Petreković i pjesma 'Putovanje'. 
Gledatelje će kroz glazbeno-vizualni spektakl voditi voditeljski trojac Mirko Fodor, koji je uskočio umjesto Duška Ćurlića koji se razbolio, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja koji su jučer sudjelovali i na press konferenciji u Opatiji. Dobro raspoloženi rekli su kako se nadaju da će ove godine biti neformalniji, ali samo zato što Marko i Mario ne mogu zapamtiti niti dvije riječi. Na Dori će nastupiti i prošlogodišnja pobjednica Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure' koja će otvoriti program, dok će u show programu mikrofon preuzeti Tony Cetinski. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije