IPAK JE PROGOVORIO

Nakon rođenja unuka oglasio se i Thomas Markle

Profimedia
06.05.2019.
u 19:30

Podsjetimo, Meghan nije u dobrim odnosima s ocem nakon što je pozirao fotoreporterima tijekom priprema za kraljevsko vjenčanje. Kasnije je objavljeno da je imao srčani udar, te zbog toga nije prisustvovao vjenčanju.

Thomas Markle (74), otac vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle prekinuo je medijsku šutnju i oglasio se u javnosti povodom rođenja svog unuka.  

-  Oduševljen sam jer su i majka i dijete zdravi. Bog neka blagoslovi njihovo dijete. Siguran sam da će odrasti kako bi služilo kruni i britanskom narodu u milosti, dostojanstvu i čast. Čestitam im od srca! Neka Bog čuva kraljicu!  - kazao je u službenoj izjavi Markle, kojeg kraljevska obitelj uopće nije spomenula nakon rođenja djeteta. 

Podsjetimo, Meghan nije u dobrim odnosima s ocem nakon što je pozirao fotoreporterima tijekom priprema za kraljevsko vjenčanje. Kasnije je objavljeno da je imao srčani udar, te zbog toga nije prisustvovao vjenčanju

Još uvijek nije poznato kako će se zvati Harryjev i Meghanin sin, koji je šesti unuk Thomasa Marklea. Dijete neće imati titulu princa, a predmnijeva se kako će mu titula biti  Earl of Dumbarton. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije