OGORČENA SAMANTHA

Nakon bratove smrti poslala oštru poruku kolegici: Ne treba mi tvoja potpora i ljubav!

10.02.2018.
u 17:28

Kim Cattrall jasno je dala do znanja što misli o svojoj kolegici Sarah Jessici Parker s kojom je godinama snimala seriju 'Seks i grad'

Iako su u seriji Carrie i Samantha bile nerazdvojne, a svoje prijateljstvo nastavile su i u dva nastavka filma Seks i grad, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall u stvarnom životu očito se više ne podnose.

Iako se Sarah Jessica Parker još nije oglasila, Kim Cattrall, glumica koja je nedavno izgubila mlađeg brata, jasno je danas dala do znanja svojoj kolegici što misli o njoj. Na Instagramu je, naime, objavila status s porukom bivšoj prijateljici: "ne trebam tvoju ljubav i potporu u ovom tragičnom vremenu".

– Mama me danas pitala "Kada će te Sarah Jessica Parker, ta licemjerka, ostaviti na miru?". Tvoji stalni pokušaji dopiranja je bolni podsjetnik kako si okrutna bila tada i sada. Ovo ću reći vrlo jasno (ako već nisam). Ti nisi moja obitelj. Nisi mi prijateljica. Zato ovo pišem da ti poručim zadnji put da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi vratila svoju 'dobra djevojka' osobu – poručila joj je Kim Cattrall.

Naime, kada je prije pet dana objavila da joj je brat Chris Cattrall tragično preminuo, Sarah Jessica Parker joj je napisala "Draga Kim, moja ljubav i sućut tebi i tvojima te pokoj vječni tvome voljenom bratu". No, Kim očito nije željela njezinu sućut jer očito još nije oprostila trzavice koje su se događale prije nekoliko mjeseci zbog snimanja trećeg nastavka Seks i grada. Glumice su se tada posvađale jer je Kim navodnotražila veći honorar i ponašala se kao diva, a Sarah Jessica parker, koja je producentica filma, to nije odobravala.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije