ZAVELA CRUISEA

Ljepotica iz 'Top Guna' sada je 60-godišnjakinja i sasvim se promijenila

06.06.2018.
u 21:00

Kelly McGillis rijetko se pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njeno ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik

Tom Cruise pohvalio se na Instagramu slikom sa snimanja novog "Top Guna" i tako je razveselio obožavatelje ovog filmskog hita s kraja 80-ih.  

Film je to u kojem je kombinacija akcije i ljubavne priče proslavila Cruisea i njegovu filmsku partnericu Kelly McGillis koja je u filmu glumila instruktoricu zrakoplovne vožnje. 

Film je ostvario veliki uspjeh zahvaljujući čemu su Cruise i McGillis uživali slavu. Cruise je nastavio taj dobar filmski niz, a McGillis nije ostvarila uspjeh poput svog kolege. Obožavatelje je ražalostila vijest što Kelly neće gledati u novom "Top Gunu". 

Kelly se rijetko pojavljuje u javnosti i zadnji put kad se njene ime spominjalo u medijima bilo je prije dvije godine kada je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj ima masku za kisik i objasnila je kako se bori s tjeskobom. 

Foto: PA/Pixsell

Nedugo prije ove objave Kelly je bila napadnuta u svom domu i nakon tog napada dobila je dozvolu za oružje. McGillis se sasvim promijenila u ovih 30-ak godina i teško biste je prepoznali  s nekoliko kilograma viška i sijedom kraćom kosom više nije nimalo  nalik na djevojku u koju se Tom Cruise zaljubio u filmu.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije