ŠTO SE DOGAĐA?

Kisela lica na krštenju malenog Archieja potvrđuju loše odnose u kraljevskoj obitelji

Foto: Reuters/Pixsell
1/2
08.07.2019.
u 14:45

Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstio se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor.

Svjetski mediji ovih dana ne prestaju pisati o kraljevskoj obitelji i krštenju najnovijeg člana obitelji, malog Archieja. 

U javnost su izašle i službene fotografije dugo iščekivanog Archieja s roditeljima, princom Harryjem i Meghan Markle, ali i zajednička s ostatkom kraljevske obitelji. Iako za mnoge vrlo sretan i poseban dan, detaljnim analiziranjima brojni su fanovi uočili da nešto ipak nije u redu na zajedničkoj fotografiji. 

Korisnici društvenih mreža loše odnose u obitelji o kojima se već duže vrijeme nagađa protumačili su kao glavni razlog zašto na fotografijama neki članovi obitelji imaju 'ukisljena lica' s lažnim osmjehom. Najviše se osvrću na lica princa Williama i njegove supruge, Kate Middleton, koji navodno nikako ne uspijevaju izgladiti odnose. Harry i Meghan čak su odselili iz zajedničke palače i odlučili voditi potpuno zaseban život od ostatka obitelji. 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor krstio se uz prisustvo bliske obitelji i prijatelja u privatnoj kapelici u dvorcu Windsor. Krštenju je nazočila i Meghanina majka Doria Ragland, Kate Middleton, William, Camilla, Charles, ali i sestre princeze Diane, Lady Jane Fellowes i Lady Sarah McCorquodal. 

 



Meghan je nosila haljinu brenda Dior, a Kate je odabrala ružičastu kreaciju dizajnerice Stelle McCartney. Kraljica Elizabeta nije prisustvovala krštenju zbog ranije preuzetih obaveza. Par je odlučio izostaviti medije i publiku iz cijele ceremonije te nije otkrio tko će biti kumovi malom Archieju. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije