Sjekiru kupio na tržnici

Ubojica žene i djece iz Tuzle planirao ubojstvo, ostavio i poruku na vratima stana

21.05.2024.
u 12:12

Novi slučaj stravičnog trostrukog ubojstva, a zatim samoubojstva, šokirao je Bosnu i Hercegovinu i regiju. Muškarac iz Tuzle Mujaga Čičkušić ubio je suprugu i dvoje djece, dobi devet i dvije godine, a zatim prešao u stan zgrade preko puta i počinio samoubojstvo bacivši se sa zgrade.

Istražni timovi pronašli su sjekiru kojom je najvjerojatnije izvršeno ubojstvo. Pronađeni su i drugi oštri predmeti, a istragom će biti utvrđeno je li ih pobio oštricom ili tupim dijelom sjekire. Naređeno je vještačenje.

Prema neslužbenim informacijama, tužitelji i istražitelji vjeruju da bi motiv stravičnog ubojstva mogla biti ljubomora. No, za sada ova informacija nije službeno potvrđena.

Čičkušić se prije nekoliko dana vratio iz Njemačke, gdje je radio kao medicinski tehničar. On je bio uposlenik KCU Tuzla, kao i njegova supruga, ali je išao raditi u Njemačku.

Dosadašnja istraga je pokazala da je Čičkušić zločin isplanirao u detalje. Nekoliko dana prije zločina kupio je sjekiru na tržnici i s njom je ubio članove obitelji.

U stanu je zatečen prizor koji ledi krv u žilama, a cijeli stan je bukvalno uništen i ispremještan. Supruga je, što je pokazala istraga, pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela. 

Ono što je šokiralo istražitelje jeste da je Čičkušić nakon stravičnog zločina ostavio poruku na vratima stana. On je napisao imena pojedinih ljudi. Policija sada istražuje o kome se radi. Navodno, među imenima su imena pojedinih rođaka koji su mu pomogli da se zaposli u Njemačkoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije