odvikavanje

Kate Moss je na detoksikacijskoj kuri jer želi zatrudnjeti

16.10.2017.
u 13:15

Bivša manekenka na odvikavanju je od alkohola i kako piše The Sun Kate se na ovaj potez odlučila jer želi drugo dijete s aktualnim partnerom Nikolaijem von Bismarckom.

Britanska modna ikona, Kate Moss (43) ponovno je u fazi radikalne izmjene načina života, zbog čega, po pisanju tabloida Sun boravi na Tajlandu u luksuznome centru za detoksikaciju organizma gdje je podvrgnuta sveobuhvatnoj kuri pročišćenja, što je human izraz za odvikavanje od alkohola. 

Iza takvog poteza navodno stoji odluka o trudnoći, odnosno želji za drugim djetetom, piše Sun. Četrdesettrogodišnja manekenka često je i ranije boravila u tajlandskome Centru za detoksikaciju u Chiang Maiju s nekadašnjim partnerom Peterom Dohertyjem. 

Mjesec dana boravka ondje po osobi stoji 11.000 eura. Ako je vjerovati britanskome tabloidu manekenka se želi odviknuti od alkohola kako bi začela dijete s aktualnim partnerom, tridesetgodišnjim Nikolajem von Bismarckom, potomkom njemačkoga kancelara Otta von Bismarcka. 

Ni mladome Nikolaju odvikavanja od ovisnosti o alkoholu nisu strana. Navodno je već "odradio" jedno početkom godine u Sjedinjenim Državama. Sun podsjeća da je Moss majka četrnaestgodišnje djevojčice Lile Grace koju ima iz veze s Jeffersonom Hackom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije