ŽENE UZDIŠU

Kakva razlika! Na nastupu koji ih je odveo na Eurosong pobjednici su izgledali totalno drugačije

Piroschka van de Wouw/REUTERS/PIXSELL
24.05.2021.
u 19:12

Bend Måneskin postao je prava senzacija nakon što su odnijeli pobjedu na ovogodišnjem Eurosongu.

Žene diljem svijeta uzdišu za Talijanima iz grupe Måneskin koja je pobjedom na Eurosongu postala prava senzacija. Naravno, poseban interes svih dama izazvao je frontmen grupe Damiano David (22) kojeg na Instagramu prati gotovo dva milijuna ljudi. Nalakiranih noktiju, našminkanih očiju i u uskim kožnim hlačama oduševio je ženski dio publike do razine da se o njemu ne prestaje pisati, a zbog svega je zaradio i status seks simbola. Ipak, na fotografijama sa Sanrema, natjecanja na kojem su izborili Eurosong, cijeli bend izgleda drugačije.

Simpatični Talijani definitivno su zarobili srca mnogih obožavatelja, a to se vidi i po reakcijama na društvenim mrežama koji iako nerijetko žale što pobjedu nije odnijela njihova zemalja, čestitaju Italiji. No, mnoge zanima i tko su zapravo članovi benda  Måneskin i je li njihov rock and roll imidž rezerviran samo za pozornicu.

Foto: Sanremo/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Strast prema glazbi najprije je spojila Victoriju De Angelis i Thomasa Raggija. Njih dvoje poznaju se od srednje škole, a 2015. su odlučili pokrenuti bend. Nakon toga im se pridružuju Damiano David i Ethan Torchio. Kada su pokušavali smisliti ime za bend, Victoria, koja je danskog podrijetla kazala je nekoliko riječi na tom jeziku, te je mnogima odmah u uho ušla riječ Måneskin koja znači mjesečevo svjetlo. Bend je postao slavan kada se njihova pjesma 'Chosen' popela drugo mjesto talijanske FIMI ljestvice singlova.

Foto: EXPA/Pixsell

Članovi benda kažu da su im inspiracija bendovi kao Led Zeppelin i Arctic Monkeys, ali vole i novije izvođače, te navode Idlese, Slavese i Royal Blood. Na početku karijere satima su svirali u studiju, ali i na ulicama Rima gdje su započeli svoju karijeru. Kako bi se promovirali, prijavili su se i na talijansku verziju showa X Factor.

Foto: EXPA/Pixsell

Damiano, inače ima samo 22 godine, no već je skupio horde obožavateljica diljem svijeta. Nažalost, mnoge će ostati razočarane jer je David zauzet. Voli manekenku i influencericu Giorgiu Solari. Prvu zajedničku fotku objavili su  na društvenim mrežama tek nekoliko dana prije Sanrema, te tako potvrdili da su zaljubljeni, iako ranije nisu htjeli govoriti o privatnom životu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije