vidite li u čemu je problem?

Ivanka Trump objavila fotografiju sa suprugom, svi je izvrijeđali

sdf
30.01.2017.
u 17:00

U vrijeme kad je Trump potpisao uredbu zabrane ulaska u SAD građanima koji putuju iz Iraka, Sirije, Irana, Sudana, Libije, Somalije i Jemena na 90 dana, njegova kći Ivanka objavom fotografije u glamuroznoj haljini od 5000 dolara izazvala je niz kritika i bijes brojnih korisnika Twittera, prenosi Net,hr

 

Fotka na kojoj su se ona i njezin suprug Jared Kushner pripremili za glamuroznu večeru izazvala je niz kritika na račun Ivankine haljine dizajnerice Caroline Herrere, ali korisnici Twittera nemilosrdno su se obrušili i na njezinog oca. Jedan joj je korisnik napisao da izgleda kao "pečeni krumpir".

"Dok su tisuće obitelji razdvojene zbog odredbe tvog oca, ti se fotkaš u aluminijskoj foliji", napisali su joj.

 

Dok su brojni ljudi u zračnim lukama plakali zbog Trumpove zabrane ulaska u SAD, Ivanku su žestoko kritizirali na Twitteru. Neki su izvrijeđali njezin stil, drugi su par proglasili bešćutnim, a najviše reakcija ipak je bilo na Donaldovu spornu odluku.

"Tvoj otac je odgovoran za dvije starije osobe sa zelenim kartama koje su ilegalno pritvorene 10 sati. Zabavi se", poručili su joj. 

 

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije