EKSKLUZIVNO

Idućeg tjedna ponovno počinje snimanje "Milijunaša", uvodi se novi džoker

HRT
29.04.2020.
u 17:36

Najveća novost je, neslužbeno doznajemo, uvođenje novog džokera "Tri mudraca", koji će zamijeniti džoker "Zovi publiku", jer publike u studiju ne smije biti zbog mjera Stožera

Popularni kviz HRT-a "Tko želi biti milijunaš?" u četvrtak će emitirati svoju posljednju epizodu snimljenu prije početka gospodarskih mjera. No, kako neslužbeno doznajemo, snimanje "Milijunaša" uskoro se nastavlja. S HRT-a su, saznali smo, počeli s pozivanjem natjecatelja na nova snimanja koja počinju već idućeg tjedna.

Tarik Filipović, naravno, ostaje voditelj, no  emisija bi se trebala prilagoditi aktualnim mjerama koje propisuje Stožer civilne zaštite. Tako će, ako sve ostane po planu, u novoj varijanti  biti četiri, a ne šest natjecatelja kao dosad.

Najveća novost je, neslužbeno doznajemo, uvođenje novog džokera "Tri mudraca", koji će zamijeniti džoker "Zovi publiku", jer publike u studiju ne smije biti zbog mjera Stožera. Riječ e o džokeru koji se već koristio u nekim zemljama poput Rusije, Estonije, Njemačke, Indije, Latvije, SAD-a i Vijetnama, a u  kojem panel od tri mudraca pomaže natjecatelju. Riječ je o poznatim kvizašima, bivšim natjecateljima koji su na Milijunašu osvajali iznose iznad 250 tisuća kuna. 

Kako bismo sve ove navode provjerili, nazvali smo HRT i pokušali dobiti službenu informaciju, no iz HRT-ovih Komunikacija nisu nam mogli potvrditi vijest kako od idućeg tjedna kreće snimanje novih epizoda Milijunaša. Jedino što smo uspjeli doznati je da će nakon popuštanja mjera i oni početi vraćati emisije čije je snimanje privremeno prekinuto, te da će se službeni detalji znati početkom idućeg tjedna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije