KRALJICA SEVDAHA

Hanka Paldum: 'Ne mogu mirno spavati, strahujem od rata u BiH'

hanka paldum
Robert Anic/Pixsell
04.03.2022.
u 19:36

Svatko normalan strahuje. Sve ovo donosi veliki nemir. Nitko ne želi izgubiti majku, oca ili dijete- ispričala je Hanka.

Kraljica sevdaha Hanka Paldum (65) trenutno vrijeme provodi u krugu najbližih, a odlučila je i nakratko uzeti pauzu od scene. Hanka je zabrinuta zbog rata u Ukrajini, a otkrila je i kako cijela situacija jako utječe na nju.

- Osjeti se težak uzdah iz grudi. Čovjek u cijeloj ovoj situaciji ne može biti pametan i miran, ne zna kako bi se postavio prema svemu ovome što se događa. Mi iz Bosne i Hercegovine još se nismo oporavili od prošlog rata, uvijek smo strepili i iščekivali nešto. Došao nam je i koronavirus, kao uvertira da se može dogoditi nešto većih i težih razmjera. I, evo, sada se nažalost dogodilo ovo s Ukrajinom. Tko što će se dogoditi. Optimist sam, nadam se da će sve biti dobro i da će se dogoditi neko čudo koje će nam donijeti mir i slobodu- ispričala je Hanka za Avaz.

Iako se trudi ostati pozitivna, strahuje da ne dođe do rata u Bosni i Hercegovini te zbog toga ne može mirno spavati.

-Svatko normalan strahuje. Sve ovo donosi veliki nemir. Nitko ne želi izgubiti majku, oca ili dijete- dodala je pjevačica te smatra kako  će posljedice rata u Ukrajini biti velike, a najviše ju pogađa što stradavaju djeca.

-Ekonomske krize, uništavanje stambenih objekata, državnih institucija. Najgore je to što će biti narušeno zdravlje nedužnih građana, kako psihičko tako i fizičko. Mnogo posljedica sa sobom nosi ovaj rat, a apsolutno nema potrebe za tim, samo se može više izgubiti nego dobiti. Nedužni stradavaju, gube živote, to je strašno. Pjevačica se osvrnula i na pandemiju koronavirusa koja joj je u posljednje dvije godine kao i ostalim glazbenicima karijeru stavila na čekanje.

-Nikome nije do pjesme, a kako je krenulo neće ni biti. Puno nastupa mi je otkazano, a sve što sada radim je improvizacija, sve je usporeno- dodala je Hanka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije