Uspjeh bh. glumca

Goran Bogdan u prvoj postavi serije “The Last Panthers“

Goran Bogdan
29.10.2015.
u 08:47

Novu britansku kriminalističku seriju “The Last Panthers” reditelja Johana Rencka, u kojoj je jednu od glavnih uloga odigrao bh. glumac Goran Bogdan, publika u Velikoj Britaniji, Italiji, Austriji, Irskoj i Njemačkoj premijerno će imati priliku pogledati 12. studenog u okviru programa televizijskih kuća “Sky Atlantic“ i “Canal Plus“. Američka premijera planirana je za proljeće 2016. godine.

Bogdan je utjelovio Milana Novaka, srpskog kradljivca dijamanata i vođu bande “Pink Panthers“. Njegov lik jedan je od ključnih u ovoj seriji u kojoj on i ekipa notornih pljačkaša bježe od velike međunarodne potjere. Za Bogdana je ovo inače prva velika internacionalna uloga, za koju se, kako je istaknuo za hrvatske medije, sasvim slučajno prijavio. A za nju se pod mentorstvom trenera pripremao šest mjeseci, dok je seriju u Londonu snimao osam mjeseci. O njegovoj ulozi pisao je i časopis “Variety“.

Serija “The Last Panthers“ u šest epizoda prikazat će napetu priču o velikoj pljački dijamanata, njen razvoj u veliku operaciju diljem Europe, u koju će biti uključeni brojni internacionalni kriminalci i bankari. Nastala je po ideji proslavljenog francuskog novinara Jeromea Pierrata, a scenarij potpisuje višestruko nagrađivani pisac koautor Jack Thorne, prenosi Faktor. 

Impresivnu glumačku listu uz Bogdana predvodi i za Oscara nominirana i Zlatnim globusom nagrađena Samantha Morton, koja tumači Naomi, inspektoricu čiji je glavni zadatak pronaći ukradene dijamante pod svaku cijenu. Njezinog šefa glumi nagrađivani John Hurt, a u potjeri za kradljivcima dijamanata sudjeluje i francuski policajac Khalil, kojeg glumi najveća francuska zvijezda, porijeklom iz Alžira, Tahar Rahim. Glazbu za film uradio je popularni David Bowie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije