NIJE ŠTEDJELA

Georgina Ronaldu za Božić poklonila automobil, njegov izraz lica sve je rekao

Georgina i Ronaldo
Instagram
26.12.2022.
u 19:32

Georgina Rodriguez Ronaldu je za Božić poklonila Rolls Royce, a oboje su snimke s poklonom podijelili na društvenim mrežama.

Partnerica nogometaša Christiana Ronalda, Georgina Rodriguez na svojem je Instagram profilu podijelila video u kojem je pokazala što je svojem odabraniku poklonila za Božić te kako je on reagirao na poklon.  

U videu se vidi kako Georgina u crvenoj haljini i štiklama prolazi njihovom kućom te pokazuje kako izgleda njihov stol, a potom i trenutak u kojem Ronaldo ostaje šokiran kad ugleda poklon te se počinje smijati. 

Naime, Georgina nije štedjela te je nogometašu darovala skupocjeni automobil Rolls Royce, kakav košta više od 250.000 funti. U ostatku videa vidi se i kako su se njihova djeca družila s Djedom Božićnjakom te otvarala poklone. 

 

 

I Ronaldo se pohvalio poklonom na svojem Instagram profilu gdje je podijelio fotografiju na kojoj s obitelji sjedi u automobilu, a na automobilu je još bila velika crvena mašna. S njima se fotografirao i  Djed Božićnjak. 

Inače, poklon je Ronaldu barem nakratko donio osmijeh na lice, budući da su iza njega teški dani. Nogometaš sa svojom reprezentacijom nije uspio osvojiti Svjetsko nogometno prvenstvo. Ostao je i bez kluba, nakon što je u intervjuu s Piersom Morganom priznao da nema poštovanja prema treneru Eriku ten Hagu. 

Tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Ronaldo se posvađao i sa Fernandom Santosom jer ga on nije stavio da igra svih 90 minuta tijekom nekih utakmica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije