PLJUŠTE LAJKOVI

Georgina objavila fotku s ultrazvuka, odmah se javio Ronaldo i oduševio komentarom

Instagram
01.11.2021.
u 21:24

"Nestrpljivi", napisala je bivša prodavačica Georgina Rodriguez uz fotografiju iz ginekološke ordinacije u kojoj su joj podršku pružala i njezina i Ronaldova djeca.

Nogometaš Cristiano Ronaldo (36) i njegova zaručnica Georgina Rodriguez (27) nedavno su obznanili da će njihova obitelj postati bogatija za još dva člana. Georgina je, naime, trudna s blizancima, a sretnu vijest prije nekoliko dana obožavateljima su potvrdili i na Instagramu. 

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Blagoslovljeni smo", napisao je tada Ronaldo.

Georgina je danas pak objavila fotografiju s ultrazvuka, a u komentarima se odmah javio i nogometaš. "Nestrpljivi", napisala je bivša prodavačica uz fotografiju iz ginekološke ordinacije u kojoj su joj podršku pružala i njezina i Ronaldova djeca. 

Foto: Instagram

Ronaldo je među prvima komentirao fotografiju ispod koje je ostavio emotikon sklopljenih ruku, a njegov komentar u samo dva sata lajkalo je više od 5500 Instagram korisnika. 

Ronaldova izabranica navodno je trudna 12 tjedana pa bi prinova na svijet trebala stići početkom proljeća. Vijest o proširenju obitelji mnoge je iznenadila iako je i sama Rodriguez u više navrata izrazila želju da ima još djece. Sretnu vijest na Instagramu je potvrdio i sam Ronaldo. 

Nogometaš Manchester Uniteda već ima četvero djece. Najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr. i blizance Evu i Matea na svijet je donijela surogat majka, dok je četvrto dijete, djevojčicu Alanu Martinu rodila Georgina.  

Ronaldovi blizanci su navodno začeti u laboratoriju u Los Angelesu, a iz dokumenata koji su dospjeli u javnost vidi se da je riječ o surogat trudnoći, no ime majke nikada nije otkriveno. Djeca su na svijet stigla u kalifornijskoj La Mesi, blizu granice s Meksikom. 

Inače, Georgina Rodriguez nedavno je dobila vlastiti reality show koji će detaljno prikazati život jedne od najpoznatijih 'wagsica' na svijetu. Netflixov serijal koji će se o njoj snimiti zvat će se 'Ja sam Georgina', a za potrebe snimanja istog, Cristianova zaručnica je nosila mikrofon sa sobom i na nogometne utakmice. U serijalu će biti i otkriveni i neki dosad nepoznati detalji iz privatnog života jednog od najpoznatijeg para na svijetu. 

Ljubav Ronalda i Georgine počela je kao iz bajke. Georgina je radila kao prodavačica u jednom od dućana luksuznog brenda Gucci. Cristiano ju je tamo prvi put vidio i odmah su osjetili neku kemiju. Nekoliko dana kasnije susreli su se na 'eventu' jednog drugog brenda. - Tek smo tada mogli otvoreno razgovarati. Bila sam opuštena jer nisam bila na poslu. Bila je to ljubav na prvi pogled, i za mene i za njega - kazala je. Sve to dogodilo se 2016. godine, a već 2017. Ronaldo je otkrio da je postao otac blizancima Mateu i Evi Mariji. Mnoge je iznenadilo da mu je djecu zapravo rodila surogat majka, a ne Georgina. No ona ih je prihvatila kao svoje i nije ih puštala iz vida, a isto tako i njegovog najstarijeg sina Cristiana Ronalda Jr. Samo mjesec dana nakon što su blizanci došli na svijet Ronaldo i Georgina su potvrdili da čekaju bebu, a sada su ponovno u slatkom iščekivanju zbog kojeg im čestitke pristižu sa svih strana svijeta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije