DOBILA JE SVOJ SHOW

Georgina na Netflixu otvoreno o životu s nogometašem: 'Voljela bih da me zaprosi'

Foto: Instagram
1/2
27.09.2021.
u 21:14

Dokumentarac će se koncentrirati na Georginin život kao i na njihovu ljubavnu priču, te kako se Ronaldo zaljubio u mladu prodavačicu.

Georgina Rodriguez (27) snimila je nedavno dokumentarac o svom životu pod nazivom 'Soy Georgina', a otkrila je da jedva čeka da joj Cristiano Ronaldo (36) 'postavi sudbonosno pitanje'.

- To ne ovisi o meni, ali voljela bih - rekla je u kratkom klipu koji je objavila na svoj Instagram. 

- Moja stvarnost ubrzo dolazi na Netflix. Jedva čekam da ju vidite, jako sam uzbuđena - napisala je uz objavu, prenosi 24sata.hr

Georgina i Ronaldo dijele trogodišnju kćerkicu Alanu Martinu, a zajedno odgajaju i njegovu ostalu djecu, Cristiana (11), Matea (4) i Evu Mariu (4). 

- Upoznala sam Cristiana jednog ljetnog četvrtka, kad sam odlazila iz dućana i srela zgodnog crnog muškarca, visokog gotovo dva metra.

Dokumentarac će se koncentrirati na Georginin život kao i na njihovu ljubavnu priču, te kako se Ronaldo zaljubio u mladu prodavačicu.

- Imam 27 godina i moj se život potpuno promijenio prije pet - rekla je u jednom od isječaka.

Nije još jasno kad će točno dokumentarac biti prikazan, ali Georgina je najavila da bi to trebalo biti uskoro. 

- Georgina je dobra djevojka. Cristiano je izvrstan otac, ali također ima ljude koji mu pomažu. Djeca imaju dadilje i osoblje koje odrađuje puno stvari. Četvero djece je dosta posla. Georgina je velika podrška Cristianu, u to nema sumnje - rekla je Ronaldova majka Dolores Aviero (66) za Daily Mail, iako njih dvije navodno nisu u dobrim odnosima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije