Mjesecima nakon smrti:

George će biti pokopan pokraj majke

George Michael
'KAI PFAFFENBACH'
12.03.2017.
u 20:30

George Michael bit će pokopan na groblju Highgate u sjevernom Londonu pored svoje majke Lesley, a sprovod će biti održan na krajem ožujka, prenosi 24sata.hr

Obitelj slavnog pjevača, koji je umro u 46. godini, napokon je laknulo. Njihovo mukotrpno čekanje da Georgeu odaju posljednje počasti trajalo je duga tri mjeseca. 

- Agonija je za njih završila - komentirao je obiteljski prijatelj. 

George Michael death | Autor: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELLFanovi su glazbenika oplakivali ispred njegove londonske vilefoto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL

 

Georgeova majka Lesley bila je profesionalna plesačica, a umrla je u 61. godini, 1997. nakon duge bitke s rakom. 

- Lesley je bila Georgeov cijeli svijet, stoga je prigodno da ostane uz nju u vječnosti - rekao je izvor blizak Georgeovoj obitelji. 

Michael je svake godine na Majčin dan, kojeg je slavio 21. ožujka, odlazio na majčin grob te bi tamo proveo sate i sate 'pričajući' s njom, otkrio je izvor te dodao je Highgate groblje uvijek imalo posebno mjesto u glazbenikovu srcu. 

Tributes are seen outside the house of singer George Michael, where he died on Christmas Day, in Goring, southern England | Autor: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLfoto: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sprovod će organizirati Georgeova sestra Melanie (55) koja se već pobrinula za detalje. Obitelj želi 'zatvoreni' sprovod, samo u krugu njegovih najbližih prijatelja i rodbine. 

Bivša 'spajsica' i Georgeova dugogodišnja prijateljica Geri Horner (44) održat će na sprovodu govor. 

Slavni pjevač umro je, otkrio je mrtvozornik početkom ožujka, prirodnom smrću uzrokovanom kardiomiopatijom, miokarditisom i masnom jetrom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije