'SRETNA DJEVOJKA'

FOTO Georgina uživa gdje i kako rijetko tko može, a povela je i Cristiana Juniora

Instagram
25.05.2021.
u 21:32

Dok se u njemu miješaju emocije jer je tek drugi put od dolaska u Torino bio u zapisniku, a nije proveo ni minute na terenu, njegova je odabranica uživala u Monte Carlu

Juventus je u posljednjoj utakmici sezone pobijedio Bolognu 4:1, a portugalska zvijezda je ostala na klupi Stare dame. Andrea Pirlo je procijenio da Cristiano Ronaldo može odmarati u posljednjem susretu. Juve je izborio plasman u Ligu prvaka, ali nije osvojio titulu prvaka Italije, nakon čega je pomalo razočarani Portugalac napisao emotivnu poruku na društvenim mrežama.

- Nismo osvojili Serie A i sve čestitke idu Interu na tom zasluženom uspjehu. Ipak, moram cijeniti to što smo postigli ove sezone u Juventusu, kao kolektiv i kao pojedinci. Superkup, Kup i za mene titula najboljeg strijelca ispunjavaju me srećom, ponajviše zbog težine koju nose, u zemlji gdje ništa nije lako osvojiti - napisao je Ronaldo u svojoj emotivnoj poruci na Instagramu,  a mnogi misle kako je to možda i oproštajna poruka od Juventusa.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Dok se u njemu miješaju emocije jer je tek drugi put od dolaska u Torino bio u zapisniku, a nije proveo ni minute na terenu, njegova je odabranica uživala u Monte Carlu. Naime, Georgina je pratila Formulu 1 i pohvalila se kako uživa u Ferrarijevom boksu, a s njom je bio i najstariji Cristianov sin - Cristiano Jr.

Foto: Hrvatski hrvački savez

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije