doznala prije par mjeseci

Evo od čega je umrla Merima Njegomir: Ista bolest uzela je još 3 javne osobe

Telegraf
21.11.2021.
u 18:22

Merima je preminula nekoliko mjeseci nakon što je doznala da je bolesna, a od iste bolesti su s domaće javne scene preminuli Marinko Rokvić, kao i glumci Marinko Madžgalj i Tihomir Arsić

Merima Njegomir bolovala je od raka gušterače. Iako su se liječnici svim silama borili, podmukla bolest bila je jača.

Merima je preminula nekoliko mjeseci nakon što je doznala da je bolesna, a od iste bolesti su s domaće javne scene preminuli Marinko Rokvić, kao i glumci Marinko Madžgalj i Tihomir Arsić, piše Telegraf.rs

- Bolest je stvar koju treba normalno tretirati. Moja obitelj me podržava i imam sreću da me liječe sjajni liječnici. Ne bojim se smrti jer mislim da sam besmrtan, a jedino me brine što možda neću stići nešto uraditi - rekao je Tihomir Arsić tijekom teške borbe.

- Možda neću stići ispričati se svima prema kojima sam pogrešio i možda neću stići pomoći svojoj djeci. Imam dvije odrasle kćeri i dvoje mlađe djece, kao i unuku. Želeo bih samo zbog njih biti još prisutan. Vjerujem da ljudi koji boluju od teške bolesti ostatak svog života trebaju provesti radosno - rekao je glumac prije smrti.

Inače, na predlog Aleksandra Vučića, Merima Njegomir počivat će u Aleji zaslužnih građana.

- Bila je divna osoba, pljenila je svojim talentom desetljećima koliko je bila na umjetničkoj sceni. Ostavila je neizbrisiv trag u našem društvu i živet će dok žive njezine pjesme, a to znači vječno - rekao je Goran Vesić.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je Grad Beograd da Merima Njegomir bude pokopana u Aleji zaslužnih građana i mi smo taj predlog prihvatili. Ona će počivati tamo gdje joj je i mjesto, među zaslužnim građanima Beograda - zaključio je zamjenik gradonačelnika Beograda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije