IVAN RAKITIĆ

Emotivnom objavom oduševio obožavatelje

IVAN RAKITIĆ
Instagram
03.11.2016.
u 20:44

Današnjom objavom fotografije, na kojoj pozira sa šestomjesečnom mezimicom, u samo sat vremena prikupio je gotovo 50 tisuća lajkova.

Ljubav koja se razvije između oca i kćeri nekada se ne može opisati riječima. Tatinim princezama uvijek je sve dopušteno, pa tako i u slučaju hrvatskog nogometnog reprezentativca i igrača Barcelone, Ivana Rakitića, koji je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s mlađom kćerkom Adarom. 

Ispod fotografije Ivan je stavio hashtagove #princezaitata #volimte #6mjeseci #adara i njima objasnio u samo nekoliko riječi koliko mu znače njegove kćeri Adara i Althea, koje je dobio u braku s Raquel Mauri. Na malenu Adaru je posebno slab, jer osim što ima tek šest mjeseci, malena je nedavno boravila u bolnici, zbog čega je Rakitić kasnio na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice protiv Turske, piše Tportal.hr. 

'Obitelj mi je uvijek na prvom mjestu i zato sam zamolio izbornika i suigrače za razumijevanje. Najnoviji pregledi prošli su u redu i, ako liječnici danas to potvrde, pridružit ću se Hrvatskoj na vrijeme', poručio je tada Ivan Rakitić i svima jasno dao do znanja koji su mu prioriteti u životu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije