za kumu

Elton John piše pjesme za kumu svoje djece, Lady Gagu

elton john
Reuters/PIXSELL
20.01.2016.
u 21:41

Elton John je otkrio da radi na nekim pjesmama za novi album Lady Gage. Ona je, naime, kuma Eltonovoj djeci, a prema nepotvrđenim će informacijama, novi album objaviti do kraja godine. U igri su prema istim najavama, svjetski poznati producenti, među njima Mark Ronson i RedOne. Elton John je u nedavnom intervjuu otkrio da će pomoći Lady Gagi oko novih pjesama:

-Čuo sam prve dvije nove pjesme, izvrsne su. Zvukom predstavljaju povratak ranim radovima, poput pjesama ‘You&I’ i ‘Bad Romance’,’ kaže Elton.

Nije im ovo prva suradnja. Istina do sada su samo zajedno skladali  glazbu za crtić ‘Gnomeo i Julija’ i posebno izdanje ‘Muppets Thanksgiving special’. Pomalo iznenađujuće, Elton je bez ustručavanja kritizirao Gagin treći studijski album, ‘Artpop’:

-Bio je to loš album i mislim da bi i ona sama to priznala.Međutim, od tada je napravila tri fenomenalne stvari. Snimila je album i bila na velikoj turneji s Tonyjem Bennettom i pojavila se u TV seriji ‘American Horros Story’, kaže John.

U međuvremenu, Tony Bennett je otkrio da s Lady Gagom snima novi i to jazz album.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije