PRSTEN NE NOSI

Dok se šuška o njenom razvodu Doris Pinčić pokazala s kim se druži

Foto: Instagram
1/2
11.06.2020.
u 07:09

Pohvalila se Doris kako je kod sebe doma ugostila kolegice iz emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

Razvode li se ili im je brak u krizi voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica nisu komentirali medijima, ali već duže vrijeme ne nose svoje vjenčano prstenje što je dalo naslutiti kako postoje problemi kod ovog bračnog para koji je svojim brakom bio uzor drugima.

Doris je, primjećuju njezini obožavatelji dosta smršavjela i u zadnje vrijeme objavljuje samo fotografije sa sinom Donatom i kćeri Gitom te s kolegama s posla i iz redakcije "Dobro jutro, Hrvatska".

Pohvalila se Doris kako je kod sebe doma ugostila kolegice Maju Ciglenečki i Zlatu Muck Sušec s njihovom djecom.

- Moje prekrasne kolegice i prekrasno druženje jučer s našom dječicom - napisala je Doris uz fotografiju s kolegicama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Doris je početkom ove godine prihvatila napustila RTL i prihvatila je angažman na HRT-u, a Boris je tada hvalio svoju suprugu.

- Doris je posebna po tome što je unatoč popularnosti ostala skromna. Ne radi kerefeke kao neki, a ljude to očito jako privlači. Samo čekaju neku sitnicu, grešku da mogu popljuvati njihov uspjeh. Ljudi se s njezinim uspjehom ne mogu pomiriti, željeli bi je vidjeti na koljenima. To je taj prljavi, pokvareni svijet, koji je Doris prošla neiskvareno - rekao je Boris početkom veljače a nedugo nakon toga Doris je već počela objavljivati fotografije na kojima ne nosi vjenčani prsten.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije