NOVI IMIDŽ

Cristiano Ronaldo šokirao izgledom: Je li u pitanju moda ili posljedica korone?

21.10.2020.
u 15:14

Fantastični Portugalac upravo je na svom profilu na Instagramu objavio da vrijedno trenira, a uz to i veselo pjevuši

Cristaiano Ronaldo (35), ponajbolji nogometaš svih vremena, po svemu sudeći odlično se oporavlja nakon što je prije tjedan dana objavljeno da je zaražen virusom COVID-19.

Fantastični Portugalac upravo je na svom profilu na Instagramu objavio da vrijedno trenira, a uz to i veselo pjevuši uz novu frizuru. A Ronaldo je očito od danas - ćelavac! Zasad nije poznato je li to njegov namjerni novi modni izričaj ili je obrijao glavu zbog posljedica zaraze virusom, ali obje su opcije moguće. Naime, nedavno su stručnjaci objavili da je jedan od simptoma koronavirusa pojačano ispadanje kose, a pogađa i žene i muškarce u jednakom broju. Veliki broj pacijenata, njih 64 posto, prijavilo je ovaj simptom tijekom bolovanja od koronavirusa, ali i nakon što je virus 'otišao u mirovanje'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“El éxito en la vida no se mide por lo que logras, sino por los obstáculos que superas” 😉💪🏽

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Bilo kako bilo, njegove brojne obožavatelje zasigurno je razveselila objava u kojoj je potvrdio da je dobro, a potpisao ju je rečenicom: Uspjeh u životu se ne mjeri onim što postignete, već preprekama koje prevladate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije