NOVA LJUBAV

Brad Pitt više se ne skriva, uhvaćen je kako uživa s 30 godina mlađom djevojkom

Brad Pitt
Kento Nara/DPA/PIXSELL
06.01.2023.
u 21:13

- Brad trenutačno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar bez ikakvog stresa - otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Oskarovac Brad Pitt (59) proteklih je dana uživao na vrućem meksičkom suncu u u društvu nove djevojke Ines de Ramon (29).  Njih dvoje su u Meksiku dočekali i Novu godinu, a bliski izvor otkrio je da je među njima ozbiljno. 

- Brad trenutačno ne viđa nikog drugog i vrlo je sretan s Ines. Zajedno su i lijepo im je. Događa im se dobra stvar bez ikakvog stresa - otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Foto: Profimedia

Šuškanja o njihovoj vezi krenula su nakon što ju je Brad Pitt poveo na koncert Bona Voxa u Los Angelesu gdje ju je predstavio i svojim prijateljima - Cindy Crawford i Randeu Gerberu te Seanu Pennu. Ines se nedavno razvela od zvijezde "Vampirskih dnevnika" Paula Wesleyja.

Poznato je da je iz New Jerseyja i da je diplomirala poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Podsjetimo, mediji su Brada Pitta nakon razvoda od Angeline Jolie spajali s nekoliko poznatih djevojaka. Tako se prošlog ljeta pisalo kako je njegova nova izabranica jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki Emily Ratajkowski (31), koja se razvela od od filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda, s kojim ima i dijete i za kojeg je  saznala da joj je bio nevjeran tijekom cijele veze i braka u kojem su dobili sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije