Holivudski glumac iznenadio

Brad Pitt prvi put viđen u javnosti nakon prekida s manekenkom, mnogi ga nisu prepoznali

Foto: Instagram
1/5
19.11.2020.
u 08:03

Uopće se nije isticao. Došao je i donio kutije, ali imao je masku da bi se zaštitio od korone. Puno njih nije imalo pojma tko je on - rekao je izvor za strane medije

Holivudski glumac Brad Pitt (56) pomagao je prošlog tjedna u Los Angelesu onima kojima je to potrebno. Brad je nosio kutije hrane u 'South Central', a ljudi koji su stajali u redu da bi dobili hranu koju je u kamionu donio Brad i kutije raznosio satima. 

Svi oni slabijeg imovinskog stanja bili su zahvalni na pomoći, ali puno njih nije shvatilo da su u prisustvu jedne od najpoznatijih zvijezda današnjice. Neki to pripisuju Pittovu stilu odijevanja; nosio je traperice, majicu i košulju, a imao je i masku pa ga je tim više bilo teško prepoznati, piše 24sata.hr.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Uopće se nije isticao. Došao je i donio kutije, ali imao je masku da bi se zaštitio od korone. Puno njih nije imalo pojma tko je on - rekao je izvor za strane medije. Brad je u pauzama od pomaganja zapalio cigaretu, razgovarao s brinetom, ali i snažno zagrlio svog prijatelja, britanskog umjetnika Thomasa Houseagoa (48) kada ga je vidio. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Glumac se pobrinuo i da cijela situacija bude zabavna pa je iz vozila uzeo prijenosni zvučnik i spojio ga na svoj mobitel te okupljenima puštao glazbu.

Ovo je prvi put da je Pitt viđen u javnosti nakon što je prekinuo s djevojkom, manekenkom Nicole Poturalski (27). 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije