slavni glumac u hrvatskoj

Brad Pitt prenoćio u Šibeniku: Planira uložiti u nekretnine?

Brad Pitt
Foto: Facebook
1/4
02.09.2016.
u 14:48

Glumac je danas obišao nekretnine u Zablaću kod Šibenika gdje strani investitori planiraju izgraditi golf terene, pet hotela i brojne restorane te luksuzne vile s tisućama apartmana

Svjetska zvijezda oduševljava gdje god se pojavi i svi koji ga susretnu odmah se pohvale zajedničkom fotografijom. Tako je bilo i luksuznom D-Resort hotelu u Mandalini, gdje je boravio. Posjetom su se pohvalili na Facebooku gdje su objavili 'fotku' na kojoj Brad Pitt (52) pozira s osobljem hotela. 

Glumac je danas u društvu arhitekta Nikole Bašića obišao nekretnine u Zablaću kod Šibenika gdje strani investitori planiraju izgraditi golf terene, pet hotela i brojne restorane te luksuzne vile s tisućama apartmana, piše Šibenik.in.

Zbog toga su mnogi odmah počeli nagađati kako holivudska zvijezda razmišlja o ulaganju u nekretnine u Hrvatskoj.

NIkola Bašić je za Šibenik.in otkrio i detalje Bradovog posjeta Hrvatskoj.

- Prije dva dana je na poziv Želimira Belamarića glumac sletio na zadarski aerodrom i onda smo se ukrcali na brod kojim smo naredna dva dana obilazili ovo područje. Pokazao sam mu morske orgulje u Zadru kojima je bio oduševljen, a onda smo obišli i Kornate. Ručali smo u restoranu Opat gdje je Brad uživao u bogatom, ukusnom jelu i bio impresioniran ljepotama tog nacionalnog parka, kao i dalmatinskom kuhinjom - rekao je i dodao da je Brada oduševio Šibenik, njegove boje i urbana kultura mjesta.

Brad danas leti za Francusku, ali navodno će se vratiti u Šibenik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije