nova pjesma

Boris Novković fulao državu: 'Moskvu’ je snimao u Sloveniji

Boris Novković
Žarko Bašić/Pixsell
06.04.2018.
u 19:24

Pjevač Boris Novković (50) snimio je novu pjesmu ‘Moskva’.  Riječ je o ljubavnoj pjesmi autora Dušana Bačića i Bojana Dragojevića. Pjesma ga je, kako kaže, kupila na prvu, piše 24sata.hr. 

- Podsjeća me na one prve pjesme s početka karijere. Već sam zaboravio pisati pjesme po kojima sam prepoznat, ali ova je definitivno ta - rekao je Novković za 24sata. Spot za 'Moskvu' je većim dijelom snimao u Sloveniji. Neke scene su snimane u Ljubljani, a u njima je glumila i ruska balerina iz ljubljanskog kazališta. Da je Novković ljubitelj balerina, potvrđuje i činjenica da ljubi Anu Hanić, balerinu kazališta Komedija.

Što da vam kažem? Vjerujete u neke odnose, ulazite u njih iskreno i pošteno, ali tužno je što u životu ništa nema garanciju. Mogu vam reći da Ana i ja imamo lijep i kvalitetan odnos, rekao je Novković svojedobno za časopis Story o djevojci s kojom je ušao u vezu svega nekoliko mjeseci nakon razvoda od politologinje Ines Katić (31).

Kantautor je novu ljubav, defektologinju i balerinu, u siječnju odveo na romantični sedmodnevni odmor u Dubai. Fotografijama se pohvalio na svojoj društvenoj mreži, ali je ipak pozirao bez nove djevojke. 

Novković je Anu prvi put ugledao u studenom prošle godine na koncertu u čast pokojnom Vladi Štefančiću. Kako je pisao Story, Boris je uživao u glazbenom spektaklu u Komediji, a u jednom ga je trenutku očarala izvedba stepa balerine.

Kako je poslije ispričao, osjećao se kao da je zalutao u Oscarom nagrađeni film 'La La Land'. Anu je upoznao preko zajedničkih poznanika te je pozvao na kavu, a druženja su se pretvorila u romansu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije