Kolege i prijatelji opraštaju se od Vlade

Bio nam je kao brat

Vlada Divljan
Jurica GaloićPixsell
06.03.2015.
u 11:53

Vlada Divljan nikada se nije ponašao kao zvijezda jer je bio pristojan momak iz susjedstva, kaže Vlado Kalember. Bajaga se nadao da će se Vlada ipak 'izvući'

Pamtit ću ga po plemenitosti, dobroti, toplom srcu i divnim pjesmama. Bio je dobar čovjek. U 35 godina koliko sam ga znao nisam mu našao nijednu manu, rekao je Jura Stublić (61). Pjevač Vlado Kalember (61) dodaje kako se Divljan nikad nije ponašao kao zvijezda jer je bio pristojan momak iz susjedstva. - Intenzivno smo radili na filmu zadnje dvije godine, svirali, snimali spotove... Postao mi je kao brat. Baš sam ga zavolio. Planirali smo raditi spot za ‘Baba Zumbu’, trebali smo svirati u Tvornici... Preteško mi je išta više reći - kaže redatelj Radislav Jovanov Gonzo (50). Vladina smrt pogodila je i Momčila Bajagića Bajagu (55). - Bio je moj dobar prijatelj i divan čovjek. Zaista veliki umjetnik. Znao sam da je bolestan, ali nadao sam se da će se izvući. Nažalost, to se nije dogodilo. Neka mu je vječna slava - napisao je pjevač na svom Facebook profilu. Srpski glazbenik Srđan Gojković Gile (53) za Vladu kaže da je bio najtalentiraniji glazbenik njegove generacije te da će nedostajati, kako na srpskoj tako i na regionalnoj sceni, piše srpski Blic. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije