privukao pažnju

Antonio Banderas pokazao novi izgled: S novim imidžom rijetko tko bi ga odmah prepoznao

Antonio Banderas
Gtres/Pixsell
23.10.2023.
u 20:10

Glumac je pokazao mnogo dužu kosu u odnosu na kratku frizuru po kojoj je ranije bio prepoznatljiv i to prirodne crne kovrdže koje su bile prošarane sijedim.

Antonio Banderas privukao je pažnju novim izgledom dok je ove nedjelje nazočio događaju u njegovu čast u svom rodnom gradu Malagi u Španjolskoj.

Naime, 63-godišnji glumac pokazao je mnogo dužu kosu u odnosu na kratku frizuru po kojoj je ranije bio prepoznatljiv i to prirodne crne kovrdže koje su bile prošarane sijedim.

 

Foto: Twitter

 

Pored frizure Antonio je pustio i brkove, a na događaju se pojavio u ležernom izdanju noseći bijelu pamučnu košulju s blijedo žutim hlačama te smeđim kaišem, prenosi Klix.ba

Događaj na kom se pojavio je bio organiziran njemu u čast gdje mu je Mediterraneo Club odao počast te mu je uručen portret.

Ranije je Antonio rekao kako mu je srčani udar prije šest godina promijenio život na bolje.

Filmska zvijezda opisala je ovu situaciju kao "prekretnicu" iz koje je tada mogao "prepoznati što je važno" u njegovom životu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije