ČAPLJINA

Sezona je bila dobra, sada slijedi osnivanje streljačkog kluba

lovci
Frano Matić
06.03.2011.
u 17:25

Kraj uspješne lovačke sezone proslavilo više od 200 članova Lovačkog društva Čapljina

Na kraju još jedne uspješne lovačke sezone priređena je tradicionalna lovačka večer Lovačkog društva Galeb Čapljina.

Minula sezona

Više od 200 članova društva i gostiju iz Hercegovine i Republike Hrvatske na jednom je mjestu razmatralo sve ono što su prošli u minuloj lovnoj sezoni, a osobito su se predstavljali planovi za iduće razdoblje. Uz dobar zalogaj i kapljicu lovci su se opustili uz dobru glazbu, a posebno je bila atraktivna i bogata tombola na kojoj su se dijelile puške i drugi lovački pribor. Naravno, u takvoj opuštenoj situaciji nije nedostajalo i onih „lovačkih“ priča u čiju istinitost morate vjerovati i bez ikakvog provjeravanja.

- Sezona je bila zadovoljavajuća i jako je bitna činjenica da smo stabilizirali odnose u samom društvu te smo zatvorili financijsku konstrukciju. Nismo još dobili koncesiju na lovište, a nadam se da će to uraditi nova županijska vlast u čijoj je to nadležnosti. Vršili smo sanitarni odstrel divljači te radimo na izgradnji streljane, rekao nam je među ostalim Josip Vekić, predsjednik Lovačkog društva Galeb Čapljina.

Streljački klub

- U tijeku su aktivnosti na osnivanju sportskog streljačkog kluba pri našem lovačkom društvu. Nadam se da će strelište biti završeno do početka sljedeće lovne sezone. Pripremili smo sve za katastar lovišta i lovno gospodarsku osnovu, rekao nam je Vekić. Inače, spomenimo, Lovačko društvo GALEB Čapljina trenutno okuplja više od 350 aktivnih članova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?