Humanost na djelu

Sav novac od prodaje ide u humanitarne svrhe

GRADINA
Ana Buntić
20.04.2010.
u 09:27

Novcem prikupljenim od drugog broja "Gradine" pomoći će se djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju u Širokom Brijegu.

Općinski načelnik Miro Kraljević primio je Miru Naletilića, nastavnika hrvatskog jezika i urednika lista "Gradina", prvog godišnjaka osnovaca iz širokobriješke općine, koji uz urednika rade učenici Osnovne škole Biograci.

Miro Naletilić je u znak zahvalnosti na razumijevanju i pomoći u izdavanju ovog lista općinskom načelniku predao zahvalnicu. Ovih je dana iz tiska izišao i drugi broj ovog lista pa je Naletilić tom prigodom zahvalio načelniku na pomoći.

- Novcem prikupljenim od drugog broja "Gradine" pomoći ćemo djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju u našoj općini - rekao je na prijmu urednik lista Miro Naletilić. Novac prikupljen od prvog broja "Gradine" darovan je Majčinu selu iz Međugorja, a dio se našao i na računu stradalih od potresa u Haitiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?