Problemi u dvorani

Sada pukla tabla, nedavno iz stropa počela kapati voda...

tabla
vl
19.03.2012.
u 09:21

Mladi košarkaš Čapljina Laste Boris Previšić u zagrijavanju je malo jače zakucao pri čemu se tabla prosto „rascvijetala“

Kao da je bačeno neko prokletstvo na čapljinsku sportsku dvoranu…To je najčešći komentar nakon još jedne neobične situacije i ponovnog jednosatnog kašnjenja početka košarkaške utakmice u Čapljini.

Minutu i deset sekundi pred početak derbija košarkaške Liga 13 između domaće Čapljina Laste i sarajevske Bosne(krajnji rezultat 84:97) mladi košarkaš Čapljina Laste Boris Previšić u zagrijavanju je malo jače zakucao pri čemu se tabla prosto „rascvijetala“. Uslijedila je potraga za novom tablom te se ova napuknuta morala skroz razbiti kako bi se  pristupilo izmjeni tabli.

To je potrajalo malo više od sat vremena i srećom po domaćina utakmica je ipak odigrana, ali su čapljinske laste doživjele težak poraz od studenata. I na nedavnoj utakmici protiv Servitiuma,takodjer dvije minute pred početak, iz stropa čapljinske dvorane počela je kapati voda od topljenog snijega pa je opet utakmica kasnila sat vremena jer se morao postavljati najlon ispod stropa dvorane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?