Košarka

Prvi poraz čapljinske su “laste” doživjele 
od svog bivšeg trenera

Košarka
02.10.2012.
u 11:56

U pripremama su laste doživjele poraz od ekipe Jolly Šibenik koju vodi njihov bivši trener Hrvoje Vlašić

Košarkaši Čapljina Laste uspješno nastavljaju svoj pripremni proces za nadolazeću sezonu košarkaške Premijer lige BiH u koju ulaze dosta pomlađeni. No, i ta čapljinska mladost pruža veoma dobru igru u svim ovim pripremnim utakmicama pa se nova sezona dočekuje s dosta optimizma.

Rekordna pobjeda

Nakon prvih pobjeda u isto toliko utakmica košarkaši Čapljina Laste proteklog su vikenda sudjelovali i na turniru u Dubrovniku gdje su pretrpjeli jedan minimalni poraz, ali i uknjižili zaista rekordnu pobjedu od “plus 74” protiv ekipe Metkovića. A taj prvi poraz u ovom pripremnom razdoblju čapljinske su laste doživjele od ekipe Jolly Šibenik na čijoj je klupi bivši trener Čapljina Laste Hrvoje Vlašić. Još prošle godine Vlašić je bio na klupi Čapljina Laste pa je u ovom pripremnom susretu u Dubrovniku očito iskoristio to dobro poznavanje svojih dojučerašnjih igrača. No, taj poraz i ne boli previše košarkaše Čapljina Laste i njihova trenera Gorana Perića jer je prije svega minimalan (79:76), a uz sve to ekipa iz Šibenika je i veoma dobra ekipa na terenu. Tako su Čapljinci u ovih osam odigranih pripremnih utakmica zabilježili sedam pobjeda i spomenuti poraz od Šibenika, a do početka sezone( 20. listopada) u planu je odigravanje još dvije-tri pripremne utakmice.

Optimizam

Iako se neke stvari još mogu i moraju popraviti u redovima HKK Čapljina Laste je sve više optimizma i odlučnosti da se na parketu posloži jedna kvalitetna te brza i čvrsta timska igra bez koje se i ne mogu očekivati bolji rezultati. A Čapljina Lasta ima dosta uspjeha na toj individualnoj liniji gdje se izdvajaju Klještan, Bjelica, Kovačević,... Stoga će trener Perić sve to dodatno posložiti i uigrati, a sve na radost brojne košarkaške publike u Čapljini. Upravo je ta publika nešto po čemu su laste i najjače u BIH jer je čapljinska dvorana često krcata i to je uvijek onaj vjetar u leđa igračima Čapljine Laste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?