Kubikus

Priznali krivnju i dogovorili male zatvorske kazne

kubikus
VL FOTO
04.02.2012.
u 15:25

Sporazum je zaključen sa Dariom Brkićem, osumnjičenim za organiziranje nedozvoljenih igara na sreću, te Naumom Golićem i Mirjanom Jočić

Specijalno tužiteljstvo RS zaključilo je u petak sporazume o priznanju krivnje sa tri osobe koje su, zbog organiziranja nedozvoljenih igara na sreću, uhićene u velikoj policijskoj akciji "Kubikus", početkom prosinca prošle godine.
Sporazum je zaključen sa Dariom Brkićem, osumnjičenim za organiziranje nedozvoljenih igara na sreću, te Naumom Golićem i Mirjanom Jočić, koji se terete za zlouporabu službenog položaja ili ovlasti.

Prema informacijama iz Specijalnog tužiteljstva RS, sporazumima je predviđeno da Brkiću bude izrečena šestomjesečna kazna zatvora i oduzeta imovinska korist pribavljena izvršenjem krivičnog djela u ukupnom iznosu od 500.000 KM.

Ukoliko se sporazumo i potvrde, Goliću će uz četiri mjeseca zatvora biti oduzeto 6.000 KM, a Jočićeva, koje je do trenutka uhićenja radila kao inspektor u republičkoj Upravi za igre na sreću, dabit će samo pola godine zatvora.

Specijalno tužiteljstvo RS je u sporazumima predložilo da se osumnjičenima ukine pritvor, jer za njega, kako se navodi, više ne postoje zakonski razlozi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije