KAMPANJA

Potpora NS Radom za boljitak u Tuzlanskoj županiji

NSRZB
05.10.2012.
u 12:23

Dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak iz reda bošnjačkog naroda i predsjednik Kantonalnog odbora Tuzla, Mersed Šerifović, kazao je kako se snaga Plave revolucije u svim općinama Tuzlanskog kantona osjeća sve jače

 Tuzlanski Boljitkovci, simpatizeri, članovi i kandidati na predstojećim izborima za Općinsko vijeće Tuzla, ponovo su organizirano i u velikom broju dočekali Plavu revoluciju i Boljitkov autobus, na čelu sa predsjednikom Narodne stranke Radom za boljitak i zastupnikom u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Mladenom Ivankovićem Lijanovićem. U skladu sa strateškim programskim načelima Narodne stranke Radom za boljitak – spasiti radna mjesta, porodicu, dom i rodnu grudu, članovi Boljitkovog Kantonalnog odbora i kandidati za OV TK, odlučni su da donesu prijeko potrebne promjene građanima Tuzle, koji su za mnogo toga uskraćeni lošim višedecenijskim  vodstvom.

Dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak iz reda bošnjačkog naroda i predsjednik Kantonalnog odbora Tuzla, Mersed Šerifović, kazao je kako se snaga Plave revolucije u svim općinama Tuzlanskog kantona osjeća sve jače, iz dana u dan, kako se bliže izbori, te da građani Tuzle shvaćaju i razumiju da su Boljitkovci bespoštedno na braniku interesa građana, lojalni i predani saveznici u borbi za mladost ovoga grada, za zapošljavanje i stvaranje ambijenta za njihov ostanak, dostojanstven život od poštenog rada i zasnivanje porodica, rađanje novih, sretnijih Tuzlaka.„Građani Tuzle svjesni su da su dosadašnje politike mnogo obećavale, a da svakodnevni problemi ukazuju na to da im je zauzvrat ponuđeno uvredljivo malo. Tuzlanke i Tuzlaci zaslužuju mnogo više od pompeznih obećanja. Zaslužuju ljude koji su u dosadašnjem radu, pokazali kako se radi i zalaže za boljitak građana.

Upravo su vijećnici Narodne stranke Radom za boljitak uvijek isticali interes običnog čovjeka u prvi plan, brigu za mladost Tuzle i vraćanje vjere u poštenje, rad, vjeru u ljude iz naroda koji rade za korist naroda. Nas ne zanimaju ničije proklamovane veličine i visine, niti priče čije riječi ne prate djela. Građani trebaju one zbog kojih mladost neće napuštati svoju Tuzlu, koji će se svim silama boriti da im omoguće šansu i ohrabre ih da sami kreiraju našu zajedničku sutrašnjicu. Mladima budućnost, starima sigurnost, naš je moto. Došlo je vrijeme promjena koje Tuzla željno iščekuje. S Boljitkovim kandidatima građanin je samo na dobitku i to je činjenica koje su i naše Tuzlanke i Tuzlaci, kao i drugi građani BiH sve više svjesni\'\', poručio je Mersed Šerifović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?