Naslovnica

Potpisivanje Protokola o suradnji JP Autoceste FBiH i Općine Ljubuški

Protokol o suradnji potpisat će direktor JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar Ensad Karić i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić
14. lipnja 2012. u 11:16 0 komentara 100 prikaza
Ljubuški
Foto: VL FOTO

Potpisivanje Protokola o suradnji između predstavnika JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar i Općine Ljubuški u cilju unaprjeđenja i razvoja lokalne zajednice bit će organizirano danas, u 11 sati u prostorijama Općine Ljubuški. 

Predmet Protokola je izgradnja dijela regionalnog vodovoda u dužini od 4.600 m; izrada projekta i izvođenje radova na sanaciji regionalnih cesta R423 i R424 ukupne dužine 12 km; izrada idejnog projekta „Zapadne obilaznice Ljubuškog“ dužine 1,7 km; Izrada projekta i izvođenje radova na osvijetljenju putnog prolaza Sulet; te izvođenje radova na uređenju lokalne ceste do zaselka Galići.

Protokol o suradnji potpisat će direktor JP Autoceste FBiH d.o.o. Mostar Ensad Karić i načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić. U 12 sati planiran je obilazak gradilišta autoceste na dionici Kravice-Bijača, na lokalitetu budućeg čvora „Zvirići“. Prilikom obilaska gradilišta ministar komunikacija i prometa BiH Damir Hadžić i federalni ministar prometa i komunikacija Enver Bijedić dat će izjave za medije, priopćeno je iz Javnog poduzeća Autoceste Federacije BiH.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.