Prometna nesreća

Poginuo graničar

Nesreća
VL FOTO
08.05.2012.
u 09:57

Neslužbeno se doznaje da je nesretni policajac poginuo na mjestu događaja

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer ujutro dogodila na magistralnoj cesti Prijedor - Banja Luka, u mjestu Kamičani poginuo je 42-godišnji graničar Milorad Ždero (42) iz Banje Luke. Nesretni pripadnik Granične policije BiH u kritičnom je trenutku upravaljao motornim vozilom passat, koji se sudario s dostavnim kombijem ford tranzit, a kojega je vozio 35-godišnji Zoran Spasojević, djelatnik Nezavisnih novina.

Utvrđuju se uzroci

Tom je prilikom i on zadobio teške ozljede pa je kolima Hitne pomoći žurno prebačen u Opću bolnicu u Prijedoru, gdje mu je ukazana prva pomoć. Kako se neslužbeno moglo čuti, nastradali Ždero radio je na graničnom prijelazu Bosanski Novi - Dobrljin, a prilikom silovitog sudara poginuo je na mjestu nesreće. - Po nalogu dežurnog okružnog tužitelja, prometni inspektori poduzimaju sve potrebne istražne radnje kako bi se utvrdio točan uzrok ove tragične prometne nesreće, a uradit će se i obdukcija tijela nastradalog Milorada Ždere - kazali su iz Centra javne sigurnosti Banja Luka. Uzroci jučerašnje teške prometne nesreće, koja se oko 10:30 sati dogodila na magistralnoj cesti Banja Luka - Prijedor još se utvrđuju.

Obustavljen promet

Za vrijeme obavljanja očevida promet je nekoliko sati bio potpuno obustavljen, a vozila su preusmjeravana na alternativne pravce, zbog čega su nastale kilometarske kolone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije