MALI NOGOMET

Počela Liga mjesnih zajednica općine Grude

Grude
11.07.2012.
u 10:00

Ligu mjesnih zajednica otvorio je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj, a najavio ga je pročelnik za sport Srećko Mikulić

Započela je Liga mjesnih zajednica u Grudama. Pozdravne riječi uputio je voditelj Ureda za sport Srećko Mikulić, a prigodu da otvori ovogodišnju Ligu dobio je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj.

Pobjeda Pešije

Nakon načelnika Grizelja, natjecatelje i nazočne blagoslovio je grudski župnik fra Stanko Pavlović koji je upozorio na potrebu jedinstva i sloge među natjecateljima. Natjecanje su otvorile ekipe Grude Pešija i Drinovci 2. Prošlogodišnji viceprvaci, momčad Pešije, pobijedili su rezultatom 4:1 te tako na najbolji način krenuli prema ponavljanju prošlogodišnjeg uspjeha. Za Pešiju su pogotke postigli Josip Ćorluka dva puta, te Ante Miloš i Bariša Marić dok je za Drinovce 2 uspješan bio Stjepan Vrcan. Sportski reporter Marin Zorić - Bosna igračem utakmice proglasio je Josipa Ćorluku iz ekipe Grude Pešija. U drugoj utakmici Lige momčadi Pocrte i Gorica iskazale su se golgeterskom preciznošću. Iako su Pocrtani imali 4:1, na kraju je slavila ekipa Gorice rezultatom 6:5, a najbolji pojedinac na utakmici bio je Ante Paradžik koji je postigao čak 4 pogotka, i zasluženo izabran za igrača utakmice. Treća utakmica i uvjerljiva pobjeda ekipe Cerov Dolac nad Višnjicom Medovići.

Raspoloženi Marić

U mrežu Višnjice ušlo je čak 9 pogodaka, od kojih je 5 zabio Mirko Marić. Za Višnjicu je dva puta bio precizan Ivan Vukoja. Igrač utakmice bio je Mirko Marić. U posljednjoj utakmici Ledinac je pobijedio ekipu Grude Zapad sa 4:2. Strijelci za Ledinac bili su Stanko Čolak s 2 pogotka, te Željko Leko i Grgo Alpeza s po jednim, dok su za Grude Zapad zabijali Luka Zorić i Nikola Kozina. Slobodna je bila ekipa Bobanove Drage. U 2. kolu ove skupine večeras se sastaju Gorica - Cerov Dolac, Drinovci 2 - Grude Zapad, Višnjica Medovići - Ledinac, i Bobanova Draga - Pocrte. Slobodna je ekipa Grude Pešija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije