A dolazi im Bilić

Pobuna u Zenitu: Igrači nezadovoljni zbog Hulka i Witsela

\'Zenit St. Petersburg\'s Nicolas Lombaerts (C) celebrates with team mates after scoring goal against BSC Young Boys during their UEFA Europa League round of 32 first leg football match on February 17
Reuters
23.09.2012.
u 10:17

Igrači Zenita pobunili su se zbog toga što Hulk i Witsel imaju veće plaće od ostatka momčadi

Ruska mega momčad Zenit našla se u problemima. Nakon što su za 95 milijuna eura pred sam kraj prelaznog roka doveli Hulka i Witsela, rezultati im nisu sjajni kao što su očekivali. U prvenstvu se nalaze na četvrtoj poziciji, a u Ligi prvaka glatko su poraženi od Malage 0:3. Međutim, ono što im u ovom trenutku predstavlja veći problem od rezultata jest pobuna glavnih igrača. Ivan Denisov pobunio se jer Hulk i Witsel imaju veće plaće od ostatka momčadi, a zbog takvog stava prebačen je u rezervnu momčad. No, nije Denisov jedini, Keržakov, Anjukov i Bistrov dijele njegovo mišljenje. Zanimljivo, spomenuta četvorica prošle su sezone bili lideri Zenita, ali i ruske reprezentacije.

- Istina je da momčad trenutačno nije mentalno stabilna. Neki igrači igrači su ljuti, ali moraju shvatiti da njihov način razmišljanja nije pošten. No, jučer sam u utakmici protiv Krilja Sovjetova vidio pomak. Naši navijači stoga mogu odahnuti i biti uvjereni da će sve biti u redu - rekao je trener Zenita Luciano Spalletti.

Ruski mediji pišu da bi Spalletti mogao napustiti brod koji tone, jer bi uskoro mogao stići poziv iz Milana...

- Nemam namjeru napustiti Zenit. Odradit ću ugovor do samog kraja, do zadnjeg dana. Naravno, ako me Zenit prije ne otpusti. Jedino bi mi planove mogao pokvariti poziv Barcelone, ali ona me neće zvati, tako da ostajem ovdje.

I sve se ovo događa uoči važnog susreta protiv Bilićeva Lokomotiva, koji sljedećeg vikenda dolazi u goste. Lokomotiv je u odličnoj formi, trenutačno su na drugom mjestu i bit će zanimljivo vidjeti hoće li problemi u Zenitu do tada biti riješeni.

Inače, Zenit je jučer odigrao 2:2 protiv Krilja Sovjetov, a jedan pogodak zabio je upravo novopridošli Hulk.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?