Zrinjski

Perić: Protiv Borca ne smijemo dopustiti da nas obuzme euforija

Zrinjski
21.08.2012.
u 11:23

Pobjedu u Travniku Perić je posvetio brzom ozdravljenju novinara Sesara

Ozračje u prvoj momčadi, ali i oko samog kluba popelo se na jednu veoma visoku razinu. Zrinjski je ponovno tema broj jedan kada je u pitanju sport. Forma, sve bolja igra prve momčadi, obećavajući rad uprave pod Bijeli brijeg dovodit će sve više navijača.

Pobjeda za Antu Sesara

Nakon pobjede nad Travnikom u gostima interes za utakmice Zrinjskog još je i porastao. - Navijači su nas sjajno podržali u Travniku. Bez ijedne petarde i ubačene baklje, nadglasali su tamošnju publiku i na tome im hvala. Nadam se kako će nas oni u što većem broju pratiti i protiv Borca idućeg vikenda, kazao nam je trener prve momčad Dragan Perić. Pobjedu u Travniku Perić je jučer posvetio sportskom novinaru Radija dobre vibracije Anti Sesaru i njegovom bržem ozdravljenju. Sesar godinama prati rad HŠK Zrinjski, a bio je urednik i voditelj tada popularne TV emisije Zrinjski info. Naime, Sesar ima nezgodne vodene kozice, pa mu i sportska redakcija Večernjaka želi što brže ozdravljenje.

Poboljšanja

Što se tiče izvedbe Zrinjskog u Travniku, ona je prema Perićevim riječima bila zadovoljavajuća, ali ... - Krivo mi je što još nismo uspjeli nokautirati protivnika, a imali smo dosta prigoda za tako nešto. Mnogo propuštenih prigoda moglo nam se obiti o glavu, ali ovaj put nismo kažnjeni za tako nešto. Ipak, tu ima još dosta mjesta za poboljšanje i to je ono što nam može dati nadu u našu još bolju igru, dodao je Perić. Nadolazećeg vikenda u Mostaru gostuje Borac. - Borac je jedna od najboljih momčadi u Premijer ligi i zaslužuje svaki respekt. Ne smijemo dopustiti da se opustimo uslijed neke euforije. U dvije posljednje pobjede u našoj se igri posebno isticala želja za pobjedom i voljni trenutak. Nadam se kako ćemo takav mentalitet zadržati i protiv Borca, zaključio je Perić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije